Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK:

Házhozszállítás Futárszolgálattal

Amennyiben a rendelése során a "Házhozszállítás futárral" szállítási opciót választja, biztos lehet benne, hogy a megrendelt boraink közvetlenül az Ön által megadott címre kerülnek kiszállításra. Ez a szállítási mód kényelmes és biztonságos lehetőséget nyújt Önnek, hogy élvezhesse a Pátzay Borbirtok kiváló borait.

A rendelés leadásától számított legkésőbb 3-5 munkanapon belül szállítjuk ki a megrendelt termékeket. A szállítás során az Ön által megadott szállítási adatokat továbbítjuk szerződéses partnerünknek. A futárok a megadott címre viszik a csomagot.

Szállítási érték Szállítási díj mértéke
30.000 Ft felett INGYENES!
30.000 Ft alatt 3.000 Ft

 

Személyes Átvétel

Személyes átvétel választása esetén partnerünknél, a Veritas Borkereskedés Dohány borszaküzletben veheti át rendelését nyitvatartási időben. Ha összekészítettük Ön számára rendelését minden esetben értesítjük erről külön emailben. Személyes átvétel esetén bankkártyás fizetésre van lehetőség, készpénzt nem áll módunkban itt elfogadni. 

 

FIZETÉSI INFORMÁCIÓK:

Bankkártyás fizetés

Webáruházunkban gyorsan és biztonságosan fizethet bankkártyával. A bankkártya elfogadást az OTP Bank Nyrt. biztosítja számunkra egy biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszeren keresztül, az OTP Simple Pay-en. Amikor bankkártyával fizet, átirányítjuk az OTP Bank fizetési oldalára, ahol a fizetés közvetlenül a bank által üzemeltetett platformon történik, követve a nemzetközi kártyatársaságok szabályait és biztonsági előírásait. Kérjük, legyen nyugodt, webáruházunk nem tárolja a bankkártya vagy bankszámla adatait, és nincs hozzáférése ezekhez az adatokhoz.

Kérjük, készítse elő bankkártyáját a fizetéshez. Bankkártyás fizetéshez az alábbi információkra lesz szüksége:

Kártyaszám (a kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13-19 jegyű szám)

Lejárati dátum (a kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, HH/ÉÉ formátumban)

Érvényesítési kód (a kártya hátoldalán az aláírási panelen található számsor utolsó három számjegye, gyakran CVV2 vagy CVC2 néven említve; ha a kártyáján nincs ilyen kód, hagyja üresen a fizetési oldalon a megfelelő mezőt)

Az internetes kártyaelfogadás biztonságának további növelése érdekében az OTP Bank bevezette a Verified by Visa/MasterCard Secure Code (VbV/MSC) szolgáltatást. Ennek lényege, hogy a kártyabirtokos részére a fizetéshez használt kártyát kibocsátó bank valamilyen plusz azonosítási lehetőséget biztosít, amelyet a tranzakció során ellenőriznek, és egyértelműen azonosítja a kártya használóját.

Ha az Ön kártyáját kibocsátó banknál nem érhető el a VbV/MSC szolgáltatás, vagy Ön nem igényelte azt, a fizetési folyamat nem változik. Webáruházunk átirányítja Önt az OTP Bank oldalára, ahol megadja bankkártyájának adatait (kártyaszám, lejárati dátum, érvényesítési kód), és a vásárolt termékek ellenértékének kifizetése a bank oldalán történik. Amennyiben az Ön bankja rendelkezik a VbV/MSC szolgáltatással, és ezt igénybe veszi, a fizetési tranzakció folyamata megváltozik. Kártyaadatait (kártyaszám, lejárati dátum, érvényesítési kód) továbbra is az OTP Bank fizetőfelületén kell megadnia. Ezt követően a bank automatikusan átirányítja Önt a kártyáját kibocsátó bank megfelelő oldalára, ahol az azonosítást végzi el. Sikeres azonosítás után a fizetési tranzakció folytatódik, Ön értesítést kap a tranzakció sikerességéről, majd visszairányítják a webáruház oldalára. Amennyiben az azonosítás nem sikerül, a tranzakció sikertelen lesz.

Banki átutalás

Az internetes rendelés összegét banki átutalással is kiegyenlítheti. Ha ezt a fizetési módot választja, kérjük, hogy a megrendelés összegét az alábbi számlaszámra utalja át. Amennyiben az átutalást követően az összeg jóváíródik bankszámlánkon, megkezdjük a kiszállítást.

Az átutaláshoz szükséges banki adatok:

Kedvezményezett bankja: 

Kedvezményezett neve:

Kedvezményezett adószáma: 

Kedvezményezett számlaszáma: 

Utánvétel

Ha a rendelés összegét a csomag átvételekor kívánja kifizetni, válassza az "Utánvétel / Készpénz" fizetési módot. Ebben az esetben az átvételkor fizeti meg a rendelt termékek ellenértékét a választott szállítási módnak megfelelően. Utánvét esetén 600 forint kezelési költséget számítunk fel.