Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Osztriga & Champagne hidegen-melegen a Pátzay Gasztrobár teraszán december 2-án szombaton

Kicsit előbb ér Badacsonyba a Gasztro-Mikulás, viszont olyasmit hoz, ami még sose volt a Balatonnál: 

Mindent megízlelhetünk és megtudhatunk az osztriga és a hozzá való fehérborok, illetve pezsgők Osztriga és Borok világáról az ország legismertebb specialistája,

Szabó Péter osztriga sommelier jóvoltából (http://osztrigasommelier.hu/), 

aki 16 órától kétóránként rövid mesterkurzusokkal teszi még érdekesebbé a programot, így bárki elsajátíthatja az osztriga kinyitásának fortélyait, illetve az osztriga kultúra alapjait.


Sose volt még ilyen különleges alkalom a Balatonnál mindent megkóstolni, ami az osztrigához kapcsolható, a friss natúron túl két legkedveltebb meleg változatát: Rockefeller és a New York-i Grand Central Oyster Bar and Grill titkos receptúrája alapján készült Oyster Chowdert is meg lehet majd ízlelni a Pátzay Gasztrobár teraszon, részben azok kedvéért, akik még nem tudtak beleszeretni nyersen.

Szóval ezúttal melegen is ajánljuk az osztrigát...

természetesen a hozzá legméltóbb borválasztékkal. Valóságos osztriga és pezsgő minifesztivállal készülünk tehát, felpezsdítve a badacsonyi decembert. Érdemes mielőbb beírni a naptárba!

 

Várjuk szeretettel!