Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Üdvözlünk a Pátzay Borbirtokon!

Különleges ízek és borok világába invitálunk téged a Pátzay Borbirtokon. Nálunk a borászat nem csak mesterség, hanem életforma és szenvedély.

A Terroir varázsa

A Badacsonyi borvidék kínálta kivételes természeti adottságok és terroir nálunk valósággal megelevenednek. A vulkanikus talaj és a Balaton érintése egyedi karakterű borokat eredményez, amelyek a területünk sajátosságait tükrözi.

Borászatunk filozófiája

A Pátzay Borbirtoknál hiszünk abban, hogy a bor egy kifejező művészet, ahol a szőlő, a természet és az emberi tudás találkozik. Borainkat a hagyományok és az innováció egyaránt inspirálják. Minőségi boraink készítéséhez a legjobb szőlőt válogatjuk, és a modern és hagyományos borászati módszerek ötvözésével törekszünk a kiválóságra.

Az élmény megteremtése

A Pátzay Borbirtok Fogadóházában arra vágyunk, hogy az itt tartózkodók megéljék a borok és ízek varázsát. Látogass el hozzánk, és vegyél részt borkóstolóinkon, ahol boraink ízeivel és aromáival ismerkedhetsz meg. Fogadóházunk és gyönyörű terasza kényelmes környezetet nyújt az ízletes borkorcsolyák és ételek élvezetéhez, egy különleges rendezvényhelyszín.  

Csatlakozz hozzánk

A Pátzay Borbirtok közössége mindig nyitott az új és a visszatérő borrajongók előtt. Legyél részese életünknek, és osszuk meg a borok örömét együtt.

Köszönjük, hogy minket választottál, várunk szeretettel!